Snabb leverans

Safelock Laptop - Laddningsskåp - med display för 24 bärbara datorer eller surfplattor

Märke: IVOL
Beräkning av leveransdatum...
Livepris: för totalt
st.
Eller betala direkt med:
  • 14 dagars betänketid
  • Prisvärd frakt
  • Snabb leverans
  • Betala säkert
Detaljer

Safelock-skåpet för bärbara datorer/surfplattor har inbyggd kortläsare och display. Det ger dig tillgång till så många som 24 skåp med laddningsmöjligheter. Förutom att du kan ladda dina 24 skåp för att ladda dina enheter samtidigt, kan du också förvara dem på ett säkert sätt. Varje skåp kan ha ett eget lösenord eller konfigureras med ett engångslösenord. Detta gör laptopskåpet mycket flexibelt och effektivt för individuell och kollektiv användning. Perfekt för säker förvaring och laddning av din laptop, iPad, surfplatta och/eller telefon. Perfekt för företag och skolor!

Öppna och stänga laptopskåpet

Safelock laptopskåp kan öppnas på olika sätt. Du kan ställa in ett standardlösenord för ett skåp eller ett lösenord som ändras varje gång. På så sätt är du inte bunden till samma skåp. Du kan öppna skåpet genom att ange lösenordet på displayen. Det önskade läget kan ställas in i ledningssystemet med hjälp av det medföljande ledningskortet.

Som tillval kan ett skåp även öppnas med endast ett användarkort. Användaren öppnar skåpet snabbt och enkelt genom att föra kortet över kortläsaren med en enkel rörelse. På så sätt kan bara du, eller den person du anförtror ditt kort till, öppna och/eller stänga ditt skåp. Vänligen observera! Dessa användarkort ingår inte i standardutrustningen. Vill du ha ett unikt kort per skåp med vilket motsvarande skåp kan öppnas? Användarkorten finns tillgängliga separat!

Ett Safelock-skåp för varje företag

När du först börjar installera skåpet är standardinställningen på engelska. Detta kan ändras till följande språk: Holländska, tyska, franska, spanska, portugisiska, italienska, danska, svenska, polska, tjeckiska och finska. IVOL-logotypen visas som standard på displayen, men den kan stängas av via inställningarna. Vill du visa din egen logotyp på displayen? Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna.

Ett laptopskåp med strömhanteringssystem

Tack vare det inbyggda strömhanteringssystemet kan bärbara datorer och surfplattor inte bara förvaras säkert, utan också laddas med hjälp av 220/240-uttag och 2 USB-ingångar i sidoväggarna på varje skåp. Skåpen kan användas som stående lösning eller väggsystem. Med Safelock kan företag och skolor använda datorutrymmen mer effektivt. Detta skapar mer flexibilitet i användning och lagringsalternativ. Perfekt för laddning av alla lämpliga enheter under raster eller efter arbetstid.

Intern strömförsörjning per skåp
Luftningsgaller (upptill, nedtill och framtill)

Eurolock cylinderlås för åtkomst till central kontrollpanel
Valfritt: eget användarkort per skåp (säljs separat)

Funktioner skåp för surfplattor

Safelock mått: 157 x 90 x 47 cm (HxBxD)
Antal skåp: 24
Antal passerkort: 2 ledningspass (användarpass finns tillgängliga separat)
Storlek på skåp: 10,7 x 28,3 x 45,1 cm (HxBxD)
Lämplig för: laptop, surfplatta, iPad, Chromebook, telefon
Utrustning per skåp: 1 eluttag (220-240 V) och 2 USB-portar
Lämplig för kontakttyper: C, E och F (europeisk standard, 2-polig, 16 A)
Alternativ för laddning: separat och samtidigt via USB och/eller uttag

Vi har nu även socklar i vårt sortiment som gör att du kan öka Safelock laptopskåp för 24 enheter. Du kan välja mellan en 25 cm hög eller en 40 cm hög sockel.

Mer information
SKU charglock24-display
EAN 8720704605296
Färg Svart
Antal apparater 24
Lådor / hyllor Hyllor
Lämpliga apparater Chromebooks, Laptop, Tablet, Smartphones
Nedladdningar
Behöver du hjälp eller råd?
Kontakta oss