Snabb leverans

Frakt och leverans

Försändelsekostnader Sverige

Fraktkostnader på 149 kr. per beställning debiteras, oavsett beställningsvärde.


Beställdes på arbetsdagar före kl. 17.00, skickades samma dag.

Vi strävar efter att leverera din beställning så snart som möjligt. Beställningar som görs på arbetsdagar före kl. 17.00 skickas samma dag (om de finns i lager). Beställningar som görs efter kl. 17.00,  på helger och helgdagar, kommer att behandlas  nästa arbetsdag.

*Sommige producten in ons assortiment zijn niet direct leverbaar, denk aan maatwerk producten, producten die bij een externe leverancier afkomstig zijn of tijdelijk niet voorradige artikelen. Den förväntade leveranstiden anges alltid tydligt på produktsidan och i kundvagnen. Vi ser till att respektera den angivna leveranstiden så strikt som möjligt.

Om din beställning består av produkter som kan levereras omedelbart och produkter med en leveranstid, används den längsta leveranstiden som standard. I princip skickar vi inga delleveranser. Endast i undantagsfall avviker vi från detta.


Leverans

För leverans av beställningar använder vi olika leveranstjänster. Små paket skickas med DPD eller DHL. I vissa fall är det möjligt att leverera samma dag eller hämta ut paket på ett paketställe. Stora försändelser levereras av ett transportföretag. När du slutför din beställning ser du alla tillgängliga fraktalternativ. Om det finns flera möjligheter kan du själv välja det önskade alternativet.

Du får ett e-postmeddelande från oss den dag då beställningen skickas. I detta e-postmeddelande får du veta vilken leveransservice som kommer att leverera paketet och information om den förväntade leveranstiden.


Leverans med DPD och DHL (standardpaket)

Om paketet har hanterbara mått, t.ex. en liten whiteboardtavla (max. 90x120 cm), en kontorsstol eller ett rattlås, skickas det vanligtvis med DPD eller DHL. Dessa är rikstäckande leveranstjänster med mycket gott rykte. När vi har packat försändelsen får du ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer som du kan följa försändelsen med. När leveransen sker med DPD får du ett e-postmeddelande på morgonen före leveransen med en tidsuppgift och alternativ för att justera leveranstidpunkten.


Leverans med van Schenker (icke-standardiserade format och palltransport)

Om paketet har större dimensioner, t.ex. en stor whiteboardtavla (från 90x120 cm), ledstänger eller tunga gummirullar, levereras det av transportföretaget Van Schenker. Schenker är ett mycket pålitligt transportföretag som är specialiserat på transport av ömtåliga och svårtransporterade varor.


Internationell leverans

Vi levererar till många länder i Europa. I översikten nedan kan du se till vilka länder och till vilken hastighet. De totala fraktkostnaderna beräknas i kundvagnen.

Nederländerna, Belgien, Luxemburg Fri frakt från 111 kr. (inklusive fast pris på 56 kr.)

Tyskland 44 kr.

Österrike 66 kr.

Frankrike 44 kr.

Italien 166 kr.

Spanien 166 kr.
 
Portugal 166 kr.
 
Monaco 166 kr.
 
Polen 144 kr.
 
Tjeckien 144 kr.

Danmark 111 kr.
 
Sverige 166 kr.
 
Finland 166 kr.
 
Bulgarien, Estland, Grekland, Irland, Kroatien, Lettland, Litauen, Norge, Norge, Rumänien, Slovenien, Slovakien, Schweiz, Ungern och Ungern.
Fraktkostnaderna beräknas i kundvagnen